15.12.12

Joulu on tullut Pasadenaan.

Amerikkalaiset joulukoristelut järkyttivät minua ensimmäisinä vuosina täällä asuessamme, mutta olen jollain tavalla oppinut nauttimaan niistä nyt ja odotan niitä joka vuosi. Käymme ihan varta vasten kävelyllä ja ajelulla katsomassa lähikatujen koristeita. Tässä kokoelma kuvia niiltä reissuilta. Nauttikaa! :) (Klikkaa kuvia suuremmaksi.)

Joulukoristeet vaikka palmuun.
Lähellämme on Christmas Tree Lane,
asuinkatu, jota reunustaa kuuset.
Ne koristellaan aina joulukuussa.

Tämä on Miion ja Leon suosikki Michigan Avenuella.
Menemme sinne uudestaan.


Meidän joulukoristeemme ovat hiukan vaatimattomammat.


5 kommenttia:

 1. Kiitos "Amerikan matkasta" jonka saatoin kuvien avulla tehdä. Onhan siellä joulun vietto riemukkaampi luonteeltakin kuin meillä. Mulla on samanlainen joulutähti kuin teidänkin ikkunalla! maiju

  VastaaPoista
 2. Amerikassa kaikkihan on suurempaa niinkuin sanotaan. Täällä Ruotsissakin alkaa näkyä noita isoja tähtiä joita en ole ennen nähnyt. Käyttekö koskaan jouluna Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pia, emme ole vuosiin käyneet kuin kesäisin. Tuntuu vaikealta se pimeys. Ja kesä on niin ihana, ei oikein ole energiaa tai varaa käydä kahdesti vuodessa. Ruotsista onkin vähän lyhyempi matka, menetkö Suomeen jouluksi?

   Poista
 3. Sirpa: Vain pikaisella ostosreissulla kävimme tyttäreni kanssa Helsingissä. Ehdin siinä samalla pikatavata siskoni ja tätini. Yleensä minäkin käyn vaan kesäsin mökillä Mikkelin Anttolassa Saimaan saaristossa.Hyvää uuttavuotta 2013!

  VastaaPoista