15.2.11

Arroyo Parkway, Pasadenan luomukatu


Vierailen usein Arroyo Parkwaylla Pasadenan vanhan kaupungin tuntumassa. Asuimmekin Arroyon päässä heti Pasadenaan muutettuamme ja silloin Arroyon ja vanhan kaupungoin palvelut olivat kävelymatkan päässä. Oi niitä aikoja!

Arroyo Parkwaylla on erinomaisia ja edullisia eurooppalaistyylisiä ja luonnonmukaisia ruokatavaroita myyvä Trader Joes, Wholefoods-luomusupermarket, luomupesula, polkupyöräliike, ekohuonekalukauppa Cisco, My Vegan Restaurant ja uusi KindKreme-jäätelöbaari. Lähellä on myös Gold line -metropysäkit eli kaikkiin näihin pääsee vihreästi myös metrolla.



My Vegan Restaurant tarjoilee vegaanista ruokaa, pääasiassa thai-ruokaa. Ylläoleva annos on Combo-listalta valittu suosikkini Green Curry tofulla lisukkeineen ($8.95). Muita suosikkejani on Pad See You, joka sisältää nuudeleita, brokkolia ja ihanaa kastiketta.

My Veganin jälkeen voi siirtyä jälkiruoalle KindKremeen parin korttelin päähän. KindKreme on uusi vegaaninen elävän ravinnon jäätelöbaari. Kertakaikkiaan herkullisten jäätelöiden pohjana on cashew tai kookos, makeuttajina agave tai hunaja (ei täytä kaikkien vegaanien vaatimuksia, tiedän, KindKreme perustee hunajan käyttöä osassa jäätelöitään sivuillaan, jos kiinnostaa lukea tarkemmin) ja tarjolla on myös gluteenittomia jäätelötötteröitä. Jos tulet jäätelölle metrolla, KindKreme hyvittää metrolipun hinnan. Testasimme ensi käynnillä seuraavat maut: suklaa, suklaa-hasselpähkinä ja inkivääri. Inkivääri oli aika inkivääristä ja kaipaisi ehkä rinnalle pallon jotain toista makua, oli mieheni tuomio. Suklaamaut olivat erinomaisia ja läpäisivät raadin seulan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti