26.10.10

Lämpötilat vaihtuvat nopeasti

Yöllä lämpötila oli laskenut reippaasti ja heräsimme kolkon kylmään
taloon. Kävi ilmi, etten osaa sytyttää talomme kaasulämmitystä. Odottaessani opastusta kaasulämmittimen saloihin vedin villasukat jalkaan ja
kaasuhellan päälle. Onneksi iltapäiväksi on luvattu taas lämmintä
(26 astetta!)

4 kommenttia:

  1. Heipsan täältä Teksasista! Näin syksyllä ja talvella me lämmitämme taloa päivisin aukaisemalla verhot, jotta auringonpaiste pääsee sisälle ja talo lämpiää. Sitten kun se ei enää auta, laitetaan heat ac-laitteesta päälle.

    Kesällä yläkerrasta ei voi edes aukaista verhoja, kun tulee niin kuuma. AC jauhaa koko ajan ihan täysillä!

    Olen itse ollut vaihtarina kauan aikaa sitten La Crescentassa. Pasadena on niiltä ajoin tuttu paikka!

    VastaaPoista
  2. Moi M-K! La Crescenta tuttu! Missä päin Teksasia olet? Asuimme kolme vuotta Louisianassa! Tykkään Kalifornian säästä enemmän! :) Meillä ei ole edes AC:tä paitsi window unit makkarissa. Ollaan pärjätty ihan ok. Muutama viikko sitten oli lämpöennätys 45 astetta ja silloin tuli kyllä vähän kuuma! Kaikkea hyvää sinne! Sirpa

    VastaaPoista
  3. Moi! Asumme Dallasin esikaupunkialueella Coppellissa. Täällä on aika paljon suomalaisia Nokian takia. Kalifornia on kaikinpuolin ihana, mutta on täälläkin hyvä olla ;-)!

    VastaaPoista
  4. Varmasti! Kävimme Dallasissa usein, asuimme Shreveportista vähän itään Louisianassa. Pikkukaupungissa ja se oli vähän rankkaa, siksi viihdyn Losissa paremmin. Mutta voi olla että muutamme sinne takaisin jossain vaiheessa!

    VastaaPoista